Finansavimo skyriaus vadovas Andrius Pšemeneckas dalyvavo laidoje „Gyvenimas versle“, kurioje pristatė UAB „Findep” veiklą ir dalinosi naudingais patarimais tiek naujam, tiek augančiam, tiek su finansiniais sunkumais susiduriančiam verslui.

„Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Gyvenimas versle“ finansavimo skyriaus vadovas supažindino žiūrovus su UAB „Findep” įkūrimo istorija, įmonės teikiamomis paslaugomis ir pasakojo kaip įgyvendinti savo verslo idėjas pritraukiant reikiamą finansavimą. Taip pat A. Pšemeneckas dalinosi patarimais įmonėms, susiduriančioms su laikinais finansiniais sunkumais, ir pristatė restruktūrizavimo paslaugos suteikiamas galimybes.

 

Kviečiame visus susipažinti su UAB „Findep” istorija, paslaugomis ir išgirsti naudingų patarimų iš patyrusio finansų srities eksperto!

Laidą galite pamatyti platformoje tv.lrytas.lt. Nuoroda į laidą (UAB „Findep” atstovas pasakoja 8:40 – 14:50): https://tv.lrytas.lt/laidos/gyvenimas-versle/2023/03/12/news/-gyvenimas-versle-2023-03-12-26398938

 

Nuotraukų autorius Evaldas Rudys (Facebook: https://www.facebook.com/EvaldasRudysPhotography, Instagram: https://www.instagram.com/evaldas_rudys/  (@evaldas_rudys))