Finansų departamentas

Žinoma, yra ir bus skeptikų, kuriems finansų vadovas ar net buhalteris atrodo kaip balastas, o vertinti įmonės finansinius rodiklius, planuoti pinigų srautus, mokesčius, derėtis su bankais, jų nuomone, gali bet kas. Tokiems vadovams savo paslaugų nesiūlome.

DAUGIAU APIE MUS

Įmonėms, turinčioms finansinių sunkumų

Jei Jums svarbu turėti kompetentingą finansų vadovą, galintį laiku pajusti pakitusią verslo aplinką, perspėti apie artėjančius nenumatytus pokyčius, pasiūlyti kelius, kaip išeiti iš susidariusios nemalonios situacijos, mes galime Jums padėti.

DAUGIAU

Naujoms įmonėms

Turite verslo idėją, bet nežinote nuo ko pradėti? Iš kur gauti pradinių lėšų veiklai vykdyti? Kaip pasirūpinti finansine verslo puse: buhalterija ir mokesčiais? Mes atsakysime į visus Jums rūpimus klausimus, padėsime įkurti bei pradėti vykdyti savo nuosavą verslą.

DAUGIAU

Augančioms įmonėms

Vystantis verslui dėl laiko stokos verslininkai nebespėja užfiksuoti visų rinkos pokyčių, o tai yra labai svarbus faktorius norint sėkmingai vystyti verslą. Jei jums reikalingas patyręs finansų vadovas kreipkitės į mus.

DAUGIAU

Viešas sektorius

Jau daugiau nei 8 metus bendradarbiaujame su viešojo sektoriaus įstaigomis: savivaldybėmis, nevyriausybinėmis organizacijomis, universitetais ir kt. Mūsų teikiamos paslaugos apima investicijų projektų, projektinių paraiškų ir galimybių studijų rengimą.

DAUGIAU

Mūsų klientai

Mūsų partneriai